Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
NOVETAT
ENGINYS TECNOLÒGICS: De l’engranatge a la programació

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en 4 aspectes bàsics: els engranatges, circuits elèctrics, construccions «makers» i la programació amb robots. Es faran 4 grups i es distribuiran en aquestes activitats on se’ls proposaran reptes a partir de la temàtica en la que es trobin, tot utilitzant material actual i innovador com per exemple els «Littlebits» pels circuits elèctrics i els robots «TRUE TRUE» amb tauletes per la robòtica i programació. Treballaran en equip per fer les activitats.

Es pot oferir com a complement de la visita jugada de l’exposició «La ciència del joc».

 Aquest activitat també es pot per realitzar a l’escola, excepcionalment, durant el curs 2020/21.El preu de l'activitat variarà si es fa a l’escola (les escoles de fora de Sabadell consulteu el preu a visitesec@fundaciosabadell.cat). Observacions per fer el taller a l’escola: és necessari tenir una pantalla o projector per a poder-hi connectar un ordinador portàtil.

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="4

Competències presents

tractament de la informació i competència digital

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


EXPOSICIÓ relacionada
La ciència del joc

Amb aquesta exposició es proposa una visita jugada, és a dir, s’ofereix una visita guiada al llarg dels tres grans apartats (“Ciència a la natura”, “Ciència en moviment” i “Ciència robòtica i digital”) i que permet veure com la ciència intervé en l’evolució de la tecnologia i com posa les bases per al seu funcionament. Posteriorment, es proporcionarà material per provar algun dels jocs de l’exposició tot basant-nos en la ciència per poder utilitzar-los.
Com a activitats complementàries es proposen tallers com «Enginys tecnològics», «Ciència, acció...Reacció!» i «Invents científics».


*Exposició disponible a partir de febrer de 2021

Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs
Durada

1h i 30minuts

Preu grup

145€ / 165€

Museu

ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859
T. 93 725 95 22 (extensió 2)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador