Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
altres
NOVETAT
El Museu a l'aula

 

El Servei Educatiu del Museu incorpora una important novetat dintre del programa d’activitats educatives. Sota el paraigües El Museu a l’Aula posem a l’abast de mestres i educadors diversos materials (fitxes, activitats i recursos) que us permetran desenvolupar a l’aula activitats vinculades al currículum escolar. Al llarg del curs escolar anirem proporcionant noves idees i material.

 

La línia del temps

Recurs gràfic de suport per treballar les èpoques històries. Aquesta eina ajuda als alumnes a situar els fets històrics i socials en el temps. Recomanem imprimir-la en format DIN-A3.

 

La maleta didàctica del Consell dels Savis

Set històries de vida de persones que van viure des de la República fins avui per treballar a l'aula la nostra història recent a partir de la seva experiència personal.

La maleta didàctica consisteix en un conjunt de DVD que recullen les vivències de Pere Basté, Elena Egea, Roser Font, Josefina Piquet, Roser Rosés, Isidre Torres i Antoni Verdú. Tots ells van viure la Guerra Civil Espanyola i les seves conseqüències.

Com a testimonis d’una època concreta, a través d’ells podem apropar-nos a la nostra història d’una manera més propera tot coneixent el nostre passat a a partir dels seus protagonistes.

 A més a més, el material incorpora una sèrie de propostes didàctiques que poden acostar el passat i el present i així anar teixint fils en la nostra història.

 

L’Habitatge i la vida quotidiana al llarg del temps

Us proposem jugar amb els nens i nenes a imaginar com podria ser una cuina del futur. Els jocs d’imaginació serveixen per poder parlar de temps presents, passats i futurs i ens permeten aproximar-nos a la història d’una manera lúdica i divertida. A partir dels dibuixos dels alumnes, podem estirar el fil per descobrir quins invents necessitaríem per poder fer les cuines que proposen, quines feines noves sorgirien amb aquests invents...

 
Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs eso es2 ba
Durada

indeterminat

Preu alumne

gratuït

Preu grup

gratuït

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador