Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
14/10/2016
Voleu viure la ciència i la tecnologia?

Voleu viure la ciència i la tecnologia? No us perdeu les propostes que el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa ofereix a petits i grans. Plegats descobrirem la importància de temes tant importants com l’eficiència energètica, els avantatges del progrés tecnològic i els secrets que amaga el patrimoni industrial. A més, també organitza la quarta edició del cicle de cinema “Pel·lis en família” en el que podreu veure llargmetratges d’animació ben coneguts per tots des d’una nova perspectiva: la importància de prendre consciencia sobre diversos reptes actuals en relació a la descoberta de l’univers i els elements tecnològics que han assolit els humans per arribar a l’espai.

D’altra banda, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta també activitats per al públic en general en les que es treballen diferents temàtiques relacionades amb la setmana del turisme industrial i la setmana de la ciència.

A més, cada primer diumenge de mes, a les 12h, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa us ofereix la possibilitat de gaudir d’una visita guiada gratuïta que us permetrà descobrir el museu des d’una nova perspectiva!

No us ho perdeu! Reserveu ja la vostra activitat!


Notícies