Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
16/03/2015
Salò de l'Ensenyament

El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 18 al 22 de març de 2015.

La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants i professionals del món de l'ensenyament amb l'objectiu d'oferir una informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis a Catalunya.

En el Saló, hi participen expositors d'estudis universitaris, d'altres estudis superiors, d'estudis complementaris, de formació professional i d'idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l'educació.

El Saló compta amb un espai on es presentarà el portal de recursos educatius "Patrimoni Cultural-Educació" (http://culturaeducacio.gencat.cat/), del Departament de Cultura, un cercador en línia que agrupa tota l'oferta d'activitats educatives dels equipaments de l'ACdPC i d'altres, que progressivament s'aniran sumant.

La presentació es diu: "Patrimoni i Ensenyament: sortides i recursos educatius" i serà a càrrec de Xavier Arola, gerent de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i Maria Cacheda Pérez, de l' àrea d'acció educativa de l'Agència.

Programa: http://www.ensenyament.com/ca/aula-activitats

Serà el dia 21 de març a les 16:00 de la tarda.

Horari i recinte:

Del 18 al 22 de març de 2015
De dimecres a dissabte: de 10 a 19 hores
Diumenge: de 10 a 14 hores

Palau 2 del Recinte firal de Montjuïc
http://www.ensenyament.com/ca/home

 

Notícies