Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
26/01/2017
Posem en marxa la Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola
Durant la 2a Jornada Patrimoni i Escola, que va tenir lloc a l'octubre del 2016 al Museu d'Història de Catalunya, es va presentar el projecte de la Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola (CoPPiE). En la trobada, es va proposar el projecte a la comunitat educativa i es va convidar als professionals a formar-hi part. De les sol·licituds rebudes, una vintena de persones en constituiran el nucli actiu.
 
La CoPPiE està formada per professionals diversos del sector educatiu, en concret per experts provinents dels equipaments culturals i per professionals del món de l’ensenyament, com ara tècnics i docents. 
 
La CoPPiE vol promoure un canvi de perspectiva en el treball educatiu del patrimoni cultural Vol avançar cap a un enfocament basat en el diàleg i el treball col·laboratiu amb els docents, alhora que contribuir a enfortir l'aliança entre patrimoni i escola amb l'objectiu d'incrementar la qualitat de l'aprenentatge dels alumnes. I ho vol fer des de la innovació, desenvolupant una didàctica competencial del patrimoni.
 
Posem en marxa la CoPPiE amb la primera sessió mensual, que tindrà  lloc aquest dijous al Palau Moja, a Barcelona. Els resultats de la Comunitat de Pràctica es presentaran a la propera Jornada Patrimoni i Escola, que se celebrarà el primer cap de setmana d'octubre. Preneu nota!
 
Notícies