Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
30/03/2017
Pedagogies Clandestines a Barcelona

Vols ser una pedagoga invisible? Estàs fart de fer sempre el mateix a l'aula?, doncs ens veiem en Pedagogies Clandestines a Barcelona el 27 i 28 de maig 2017
La innovació pedagògica sempre s'ha produït en la clandestinitat. La gran majoria de professionals de l'educació que surten dels estàndards marcats es veuen obligats a “innovar sense demanar permís”. En Pedagogies Clandestines pretenem generar un espai d'aprenentatge per a aquells docents invisibles que, de forma intuïtiva, estan transformant la seva pràctica. Volem que aquests professors i professores no se sentin rars, incomprendidos i els únics que han de lluitar contra els equips directius, inspectors, pares, alumnes i el pitjor de tot, contra la por. Desitgem que tots aquests professionals de l'educació trobin en aquest curs noves eines per continuar la seva labor clandestina i un camí perquè hagi de deixar de ser-ho.
Pedagogies Clandestines es planteja com un intercanvi dinàmic i participatiu entre els assistents que tindrà una durada de 12 hores repartides en dos dies. L'objectiu d'aquests cursos no és la transmissió d'una metodologia específica, sinó una oportunitat per reflexionar críticament sobre els nous rols i els continguts propis del professorat del segle XXI. En aquest sentit, aquests tallers es dirigeixen a professionals de l'educació formal interessats a detectar, analitzar i transformar, les seves pràctiques. Va dirigit a professors de diferents àrees i nivells educatius: infantil, primària, secundària i universitat.

Més informció: sesions i dinamització

Formulari d'inscripció

Notícies