Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
13/11/2014
Jornada d'acció educativa i eines tecnològiques

El proper dia 20 de novembre el mNACTEC organitza la Jornada d'acció educativa i eines tecnològiques adreçada al professorat d'educació primària i secundària i persones interessades en innovació tecnològica. L'activitat compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es fa amb motiu de la Setmana de la Ciència.

PROGRAMA

16.00 hores Presentació de l'app Terrassa Augmentada. El patrimoni cultural del futur: el repte d'utilitzar els mòbils per accés a nous públics, a càrrec de Núria Campreciós, tècnica de projectes de la Fundació i2CAT. Es recomana descarregar l'app Terrassa Augmentada abans de venir al museu.

16.45 hores Presentació de l'acció educativa del mNACTEC i torn de paraules, a càrrec de Carme Prats, cap d'Exposicions, Acció Educativa i Projectes del mNACTEC

17.15 hores Pausa

17.30hores Xerrada i demostració pràctica: les impressores 3D. La revolució dels makers, a càrrec de Xavier Martínez, cap del Departament de RepRap BCN, de la Fundació CIM. Entrevista a Xavier Martínez

18.15 hores "Energia i sostenibilitat" visita autoguiada amb tauleta, acompanyats per Lluc Millat, d'Harpo Solutions Inc. i Esther Font, assessora educativa del mNACTEC.

18.45 hores Novetats a les exposicions del mNACTEC i cloenda de la jornada, a càrrec de Carme Prats, cap d'Exposicions, Acció Educativa i Projectes del mNACTEC. 

La inscripció és gratuïta i l'aforament és limitat. 

Inscripció aquí

Notícies