Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
24/04/2015
III Pujada a Sant Pere de Rodes, 3 de maig 2015
Un any més pugem a peu al monestir des de tots el pobles del Cap de Creus! El proper diumenge 3 de maig ens trobarem a Sant Pere de Rodes per celebrar un dia festiu tot esperant el proper Any Sant del monestir.

Totes les rutes finalitzaran a l’antic poble de Santa Creu, davant l’església de Santa Helena de Rodes. Allà rebrem als assistents amb un record, vi dolç i galetes i segellarem la seva credencial de Sant Pere de Rodes. A més, hi haurà servei d’esmorzar per part del restaurant del monestir i també podreu comprar la samarreta commemorativa de la III Pujada.

Al llarg de tot el dia hi haurà jornada de portes obertes a Sant Pere de Rodes i es faran visites guiades gratuïtes al monestir, els seus horts, l’església de Santa Helena, el poble de Santa Creu i el castell de Sant Salvador. Es farà una ballada sardanes amb la Cobla els Rossinyolets de Castelló d’Empúries. Podeu consultar l’agenda d’activitats.
Qui ho desitgi podrà dinar al restaurant del monestir, que oferirà un menú especial III Pujada a Sant Pere de Rodes. I no us oblideu de les càmeres i mòbils, compartirem aquest dia a les xarxes a través del hashtag #pujadasantpere2015.

Els pobles han organitzat activitats pels participants de la Pujada: tastets de productes locals, ofertes en allotjament i restaurants … podeu consultar totes les ofertes en cada una de rutes!

L’activitat té un cost de 2€ que cobreix les despeses de l’assegurança dels inscrits.

Més informació: http://www.viapirena.org/?page_id=906
Notícies