Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
28/11/2014
Hispabrick Magazine Event

Els propers dissabte 6 i diumenge 7 de desembre tindrà lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) l'Hispabrick Magazine Event 2014, trobada d'aficcionats a les construccions LEGO®

L'Hispabrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l'univers de les construccions LEGO, a través de l'exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO, la participació dels més petits en tallers de construccions creatives i en un joc de pistes per trobar ninots gegants de LEGO® amagats al Museu, i la demostració de robòtica amb una cursa de LEGO® Mindstorms EV3.

Enguany se celebra la 6e edició d'aquesta trobada, que per tercera vegada té lloc al mNACTEC. En l'exposició d'aquesta edició es podran veure diorames de les temàtiques següents: Star Wars, època medieval, una base espacial, ciutat i l'Oest americà.

S'exhibiran també vehicles militars, naus espacials i escultures de personatges de televisió construïdes amb peces de LEGO®. També h haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de Technic fetes amb peces de LEGO®.

Consulteu el programa aquí


Notícies