Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
02/06/2016
Dissabte 4 de juny arriba Mr Stone a Sant Pere de Rodes: Mr. Stone i el misteri dels pelegrins de Sant Pere de Rodes

Mr. Stone volta per tot el món a la recerca de llocs únics, misteriosos i extraordinaris. Aquesta vegada les seves passes l’han portat fins a Sant Pere de Rodes. Quins enigmes s'amaguen en aquest magnífic indret? Seguiu les petjades de l'intrèpid viatger i amb l'ajuda del seu quadern de notes i el seu bagul de viatge, trobeu les respostes a totes les preguntes.

Després de l’estrena de l’activitat Mr. Stone i el misteri de les tombes de Santes Creus, l’ACdPC posa en funcionament la nova activitat  familiar Mr. Stone i el misteri dels pelegrins de Sant Pere de Rodes.

Aquesta activitat vol apropar el patrimoni del Monestir de Sant Pere de Rodes al públic familiar d’una forma comprensiva, atractiva i rigorosa, per tal de crear experiències de visita enriquidores.

Mr. Stone és un personatge imaginari que ens serveix com a fil argumental i motivació de l’activitat. Aquest intrèpid viatger, volta pel món a la recerca de llocs únics i extraordinaris. De la seva estada a Sant Pere de Rodes ens n'ha quedat un quadern de notes i un bagul ple de d’andròmines que ens ajudaran a descobrir un gran misteri: per què anaven tants pelegrins a Sant Pere de Rodes?

Durant l’activitat observarem els mapes de Mr Stone per saber on som, viatjarem al passat amb la seva roda del temps, observarem l’entorn per saber quina relació tenia el monestir amb el poble i el castell, ens convertirem en alguns dels personatges que van viure a l’entorn del monestir per saber com era la societat de l'edat mitjana, situarem als monjos en el lloc corresponent del monestir per conèixer què feien, buscarem i aprendrem el joc medieval de l’alquerc, dibuixarem una nova portalada per l’església i descobrirem en les llegendes quines relíquies hi havia a Sant Pere per a que hi anessin pelegrins de tot el món.

Tot això ens permetrà adonar-nos de la funció que tenia el monestir en l’estructura social de l’edat mitjana.

Edats recomanades: famílies amb nens i nenes de 5 a 12 anys.

Dissabte 4 de juny a les 11 del matí al monestir. Activitat gratuïta.

Notícies