Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
01/10/2014
Cap de setmana ibèric
Durant el propers dies 4 i 5 d'octubre, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers organitzaran el 14è Cap de Setmana Ibèric amb el tema +DONA! La dona al món ibèric.
 
En una època d’esplendor mediterrani, els ibers són els grans desconeguts en comparació amb d’altres cultures coetànies. D’aquí la nostra voluntat  de donar a conèixer aquesta brillant i avançada cultura, habitant de les nostres terres, a través d'unes jornades molt especials, el Cap de Setmana Ibèric. Una proposta plena d'activitats gratuïtes per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. 

Cada any seleccionem un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats. Per a l'edició d'enguany hem triat + DONA!. La dona al món ibèric. Durant tot el cap de setmana podreu conèixer i experimentar el rituals dels ibers a través de nombroses activitats pensades per a totes les edats. 

En el document adjunt, trobareu tota la programació. Viviu la nostra història! Busqueu el vostre jaciment i participeu del Cap de Setmana Ibèric!
 
 

Notícies