Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
PARC ECOHISTÒRIC DEL PONT DEL DIABLE

L’aqüeducte de les Ferreres –conegut popularment com el Pont del Diable- és un dels monuments inclosos dins el conjunt arquitectònic de Tarraco, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2000. 

Construït en el segle I després de Crist, té una llargada de 217 metres i una alçada de 27 metres. El nom de Pont del Diable fa referència a una llegenda sobre la construcció. 

Se situa dins una zona verda de propietat municipal en la que encara hi ha les restes dels jardins romàntics dissenyats pels germans Puig i Valls –antics propietaris de la finca- a inicis del segle XX, convivint amb el típic bosc mediterrani. Es tracta, per tant, d’un entorn molt singular en el què el patrimoni cultural i natural es fusionen. 

 

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

- Possibilitat de visita estàndard (60-90 minuts) i d’activitats de mig dia o de dia sencer (flexibilitat horària)

- Continguts adaptats a tots els nivells educatius (des d’infantil a secundària)

- A partir d’explicacions, jocs i dinàmiques actives i d’interacció, els alumnes descobreixen els sorprenents jardins romàntics, el motiu de la seva creació, característiques i curiositats, algunes varietats i estratègies de les espècies mediterrànies, i les característiques, història i funció del Pont del Diable

- Preus: A partir de cinc euros per persona. 

 

Comparteix