Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
MUSEU DEL CINEMA. COL·LECCIÓ TOMÀS MALLOL

El Museu del Cinema va ser inaugurat el 8 d’abril de 1998 en un edifici del centre de la ciutat de Girona. La visita a l’exposició permanent permet fer un viatge a través de 400 anys d'història de la imatge en moviment i conèixer quins són els antecedents del cinema com a tècnica i com a espectacle visual, i com van ser els inicis del setè art fins a l’arribada de la televisió. També mostra les arrels de la nostra cultura visual, tan important i tan present en la nostra realitat actual. La interactivitat del muntatge de l’exposició permanent i la vintena d'audiovisuals que hi ha garanteixen que la visita sigui recomanable per a públic de totes les edats.

La Col·lecció Tomàs Mallol d’objectes cinematogràfics i pre-cinematogràfics és la base de l’exposició permanent. Aplegada durant més de trenta anys per Tomàs Mallol i adquirida per l’Ajuntament de Girona el 1994, és una de les col•leccions més importants a nivell mundial dins del seu gènere.

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES
De setembre a juny: de dimarts a dissabte de 10.00 a 18.00 hores; diumenges i dilluns festiu de 10.00 a 14.00 hores.
 
Juliol i agost: de dilluns a dissabte, de 10.00 a 19.00 hores; diumenge i dilluns festiu de 10.00 a 14.00 hores. 
 
Dies de tancament: dilluns no festius de setembre a juny; 25 i 26 de desembre; 1 i 6 de gener. Horari especial en període de Fires de Sant Narcís, Nadal i Setmana Santa.
 
Per a més informació, consulteu l'agenda.
Comparteix