Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
MUSEU DE LA PESCA

El Museu de la Pesca, situat al bell mig del port pesquer de Palamós, mostra la relació bàsica entre l’ésser humà i la mar. Ho fa d’una manera oberta, participativa i interpretativa, de forma que els visitants se sentin còmplices d’una història que gira entorn del peix i la pesca, i surtin del museu amb una mirada nova d’aquesta activitat econòmica.

El Museu de la Pesca vol ser un lloc de diàleg entre la gent de mar i la resta de la societat; vol ser el rescat d’una tradició mil·lenària entre les comunitats i la mar i pretén la descoberta d’un món apassionant i fràgil, d’un patrimoni natural, social i cultural procedent de la pesca i els seus protagonistes més directes, amb la voluntat inequívoca de prendre posició davant del futur del sector i dels recursos marins. Aquest objectiu es duu a terme per mitjà d’una sèrie d'equipaments situats al port de Palamós, que ofereixen serveis, accions i activitats en l'àmbit de la conservació, l'estudi, la difusió i la valoració del patrimoni lligat al peix, la pesca i els pescadors del litoral de la Costa Brava: l’exposició permanent, Documare (centre de documentació de la pesca i el mar), la Càtedra d’Estudis Marítims, les Barques del Peix, i l’Espai del Peix com a aula gastronòmica i de descoberta de les espècies i de la cuina tradicional.

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

 

Gener, febrer, març, abril, octubre, novembre i desembre: de dimarts a divendres de 10 a 13.30 h i de 15 a 19 h. Dissabte, diumenge i festius: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Dilluns no festius, tancat.

 

Maig, juny i setembre: de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 15 a 19 h. Dissabte, diumenge i festius: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

 

Juliol i agost: de dilluns a diumenge de 10 a 21 h

 

 
Comparteix