Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
MUSEU DE LA CONCA DELLÀ
El Museu de la Conca Dellà, centre d'acollida del Parc Cretaci, és l'escenari d'un apassionant viatge en el temps. Aquest centre museístic ofereix la possibilitat de descobrir una zona que temps enrere va ser ocupada per la cultura romana, i molt abans, habitada per alguns dels últims dinosaures que van trepitjar la terra. 

El Parc Cretaci és un projecte de desenvolupament local a partir del patrimoni integral de la Conca Dellà. Així doncs, el Parc Cretaci permet a tothom que arriba fins aquesta àrea de la comarca lleidatana del Pallars Jussà, poder descobrir aquest territori en els seus diferents àmbits temàtics: jaciments paleontològics, restes arqueològiques, edificis historicoartístics i el mateix entorn natural que el composa. 

Encara que les col·leccions del Museu siguin molt concretes, la ciutat romana d'Aeso i els dinosaures de la Conca són el reflex del patrimoni de tota la Conca Dellà, per la qual cosa a la planta baixa s'ha fet una presentació de tots els llocs d'interès dels pobles que la componen. 
 
El Museu de la Conca Dellà, a part de presentar els recursos patrimonials i turístics de la *Conca, investiga, conserva i difon les col·leccions dels diferents jaciments de la zona, tant paleontològics com a arqueològics, i alhora fa les funcions d'oficina d'informació turística de la Conca Dellà.

També disposa dels serveis següents:

- visites guiades
- programa pedagògic 
 

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES
Horari hivern (del 16 de setembre al 30 de juny) 

de dilluns a divendres TANCAT
dissabte de 11h a 14h - de 17h a 19h
diumenge de 11h a 14h


Horari estiu (de l'1 de juliol al 15 de setembre) 

de dimarts a dissabte de 11h a 14h - de 17h a 19h
diumenge de 11h a 14h


Setmana Santa

de dimarts a dissabte de 11h a 14h - de 17h a 19h
diumenge de 11h a 14h
dilluns de Pasqua TANCAT
De dimarts a diumenge es realitzaran visites guiades si es concerten amb antelació.
Comparteix