Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
MUSEU D'ARQUEOLOGIA SALVADOR VILASECA
La important col·lecció que s’exposa mostra les troballes paleontològiques i arqueològiques més representatives de totes les cultures prehistòriques i antigues que van habitar la comarca del Baix Camp i el territori veí.

La gènesi de l’actual museu té origen en la col·lecció personal del prehistoriador i primer director del museu, Salvador Vilaseca, que es pot admirar juntament amb materials excepcionals com restes d’animals quaternaris, l’extraordinària col·lecció de peces de la cova sepulcral eneolítica del cau d’en Serra, les col·leccions dels camps, el gravat d’una cérvola, entre d’altres. Tot plegat, un excepcional testimoni arqueològic i paleontològic de la comarca.
HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES
Horaris:
Laborables, de dimarts a dissabte, d'11 a 20 hores (ininterrompudament)
Diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

Entrada general: 2 €  
L’entrada inclou la visita al Museu d’Art i Història de Reus (Plaça de la Llibertat). 
 
Entrada reduïda: 1 € (majors de 65 anys, jubilats, joves de 16 a 18 anys, disminuïts, membres d’associacions museístiques, carnet d’estudiant, carnet de família nombrosa i grups de més de deu persones).
 
Entrada gratuïta: tots els dissabtes no festius (tothom), i també menors de 16 anys, persones discapacitades amb targeta acreditativa (i l’acompanyant), membres de l’ICOM, grups escolars acompanyats del professor, docents amb carnet acreditatiu, titulars de la Targeta Daurada de l’Ajuntament de Reus, Centres Cívics de Reus acreditats i visitants del Gaudí Centre amb el tíquet. 
Comparteix