Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
MUSEU DE LA TÈCNICA DE MANRESA

El Museu de la Tècnica de Manresa està situat al monumental edifici dels Dipòsits Vells, que recollien i emmagatzemaven l'aigua de la Sèquia. El recinte compta amb tres grans dipòsits de pedra, construïts entre els anys 1861 i 1865, que ara estan completament restaurats i que acullen una sala polivalent i dues exposicions permanents, una dedicada a la Sèquia i l'altra al món de la cinteria.

El Museu disposa d'una secció dedicada al preindustrial que tracta la importància de l'aigua i en concret, de la sèquia. També s’expliquen altres formes d’aprofitament hidràulic importants en aquesta zona com van ser els molins polvorers, els molins fariners i bataners i l'exposició permanent sobre la cinteria, una indústria molt arrelada al nostre país.

 

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

Horaris:

De dimarts a diumenge i festius, de 10 a 14 h i hores concertades. Tancat els dies 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre i el mes d'agost.

Els caps de setmana i festius, fem visites guiades a les 11 h a l'exposició de la Sèquia i l'aigua i a les 12 h a la de la Cinteria.

Preus: El preu de l'entrada al Museu és de 3 €, disposem de descomptes i gratuïtats a consultar al museu. 

Informació i concertació de visites: de dilluns a divendres, de 10h a 14h hores. Tel. 93 877 22 31.
Grups: 30 persones, com a màxim.
Nivells: Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Educació Especial.


 

Comparteix