Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons. La Fundació va obrir al públic el 10 de juny de 1975 i, des d’aleshores, ha esdevingut un espai dinàmic on l’art de Joan Miró conviu amb la creació artística més contemporània.

Amb un enfocament interdisciplinari, la Fundació combina l’organització d’exposicions temporals d’artistes del segle XX i XXI amb activitats acadèmiques i projectes en col·laboració amb altres institucions i entitats del país. Per mitjà del programa d’exposicions i del programa educatiu, la Fundació Joan Miró presenta eixos de reflexió al voltant de temes vinculats a l’obra de Miró i a la creació actual.

La Fundació està ubicada en un edifici projectat per Josep Lluís Sert i és un dels pocs exemples de museus del món en què artista i arquitecte estableixen un diàleg de complicitat entre l’obra i els espais que l’acullen. La Fundació permet fer un recorregut a través dels paisatges vitals i artístics de Joan Miró, establint un diàleg enriquidor amb altres artistes dels segles XX i XXI.

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

HORARIS:
De dimarts a divendres, de 10 a 18 h
(de novembre a març)
De dimarts a divendres, de 10 a 20 h
(d'abril a octubre)
Dijous, de 10 a 21 h                                                                                                                                                                         Dissabtes de 10 a 20 h                                                                                                                                                                    Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Dilluns no festius, tancat
Informació per a visites:
PREUS:
Entrada general
Individual: 12 €
Reduïda: estudiants de 15 a 30 anys i visitants més grans de 65 anys (acreditats): 7 €
Entrada exposicions temporals
Individual: 7 €
Reduïda: estudiants de 15 a 30 anys i visitants més grans de 65 anys (acreditats): 5 €
Espai 13: 2.50€

INFORMACIÓ PER A VISITES:
De dilluns a dijous, de 9 a 14 h

Comparteix