Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
FUNDACIÓ RAFAEL MASÓ (ESPAIS ESCRIS)
La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista (1911-18), i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat. A més d’obres originals de Masó, la col•lecció també inclou dibuixos de Goya i altres artistes dels segles XVIII al XX.

La Fundació Rafael Masó és una fundació pública sense ànim de lucre creada el 2006 a partir de la cessió de la Casa Masó a l'Ajuntament de Girona per part dels seus últims propietaris, Narcís-Jordi Aragó Masó i Mercè Huerta Busquets, nebots de l'arquitecte.

A més de gestionar la conservació i la visita a la Casa Masó, la Fundació promou l'estudi, preservació i difusió de l'obra de Masó i del Noucentisme català, i fomenta la conscienciació sobre la importància de l'arquitectura i l'urbanisme per a la societat i les persones. Per això organitza exposicions, publicacions, i activitats educatives per a tots els públics.
HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

Visites guiades amb reserva prèvia de dimarts a dissabte. Diumenges i dilluns, visites per grups de mínim 20 persones.

Tarifa plena 5€, reduïda 2’5€ (consulteu reducció a la web).

Recursos educatius per a alumnes des d’Educació Primària a Batxillerat.

Més  Informació http://www.rafaelmaso.org/cat/educacio.php

Comparteix