Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
ESPAIS ESCRITS. XARXA DEL PATRIMONI LITERARI CATALÀ

Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català és una associació privada sense ànim de lucre, constituïda l’any 2005 amb l’objectiu d’articular els projectes de custòdia, recerca, i difusió del llegat tangible i intangible dels escriptors de la literatura catalana, per tal de cartografiar el patrimoni literari català a través de les institucions que el vetllen i en promouen la lectura i els estudis.

El primer embrió d’ Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català va iniciar la seva gestació, a la dècada dels 90 del segle XX, en el marc de les trobades de l’associació de fundacions i cases d’escriptors espanyols (ACAMFE) on un grup de cases catalanes van constatar que els caracteritzava una problemàtica comuna de la qual destacaven la poca presència que tenia la memòria d’escriptors catalans en els circuits de difusió de la literatura.

Aquesta situació va fer que el grup plantegés a la Institució de les Lletres Catalanes la necessitat de crear una eina de comunicació que posés en relació els diversos centres de Patrimoni Literari Català i que els difongués tan al gran públic com als estudiosos.

El mes de juny de 2003, a Folgueroles, van prendre la decisió de constituir-se legalment. Dos anys més tard, va néixer Espais Escrits. Xarxa del patrimoni Literari Català.

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES
Horaris: De dilluns a dijous de 2/4 de 9h a 2h i dimarts també a la tarda de 2/4 de 4h a 2/4 de 7h.
Com a xarxa no organitzem activitats periòdiques, però difonem les dels nostres socis. Per més informació www.espaisescrits.cat
Comparteix