Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Equipaments
imprimir enviar
CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE ROMANTICISME MANUEL DE CABANYES

La Masia d’en Cabanyes és una casa d’estil neoclàssic construïda el 1798. Ara podeu visitar-hi el “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes”, que ofereix una visió sobre la història , l’art i la vida quotidiana de la família Cabanyes, una nissaga que va marcar la història del Romanticisme al nostre país.
A través d’una visita comentada, el visitant entendrà el Romanticisme com el moviment que va influenciar totes les arts del segle XIX i descobrirà el ric llegat familiar, a través de les diferents estances, mobiliari, llibres i col·lecció pictòrica, destacant els dotze gravats de la serie "Disparates" de Francisco de Goya.

HORARIS, PREUS I CONCERTACIÓ DE VISITES

La Masia d’en Cabanyes obre al públic els dissabtes i diumenges d'11 a 14h. Les visites són comentades cada hora en punt (a les 11h, a les 12h i a les 13h). També es poden concertar visites de grup (màxim 25 persones) qualsevol dia de la setmana. Les reserves es poden fer omplint el formulari a través del web www.ccgarraf.cat, enviant un correu electrònic a masiadencabanyes@ccgarraf.cat o bé trucant al telèfon 938115715.

Preu de l'entrada per persona:
Entrada general: 3,20 €
Entrada de grup: 2,50 €
Entrada reduïda individual: 2,20 € (Nens/es de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, famílies nombroses, carnet jove)
Entrada gratuïta (prèvia acreditació): Jubilats, pensionistes i majors de 65 anys, aturats, nens/es fins a 3 anys i amb carnet de Super3, membres ICOM, Docents de la Generalitat de Catalunya, Associació de Gestors Culturals de Catalunya, Associació de Museòlegs de Catalunya, Institut d'Estudis Penedesencs, Servei de Normalització Lingüística (alumnes i voluntaris per la llengua), periodistes acreditats, primer diumenge de cada mes, Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Amics dels Museus de Sitges, Amics del Museu del Ferrocarril, Univers UPC, UB i UAB, carnet de biblioteca

Comparteix