Cercador experiènciesAtenció al professorat
Projecte Sant Cugat del Racó

El grup/classe de 2n ESO de Ciències Socials de l’EDN de Navàs (Bages) han fet una recerca sobre l’església romànica de Sant Cugat del Racó. S’ha creat una web amb la finalitat de donar a conèixer aquest monument  que esta dins l’inventariï del patrimoni arquitectònic català. Mentre apreníem sobre el període feudal i el romànic, ens hem decidit a engegar un projecte relacionat amb aquesta església.

L’objectiu d’aquest projecte  es el de promoure  el interès i el respecte a tots els ciutadans, petits, joves i grans, per un patrimoni propi i necessari per entendre el nostre passat i al mateix temps preservar la seva identitat amb la responsabilitat i el compromís de mantenir-lo viu.  


Parlem de tu

S’ha creat una pàgina web pròpia on a través d’un codi QR (amb aplicació BIDI) que ja s’ha penjat a la cartellera de l’església es pot accedir des del mòbil als continguts històrics i arquitectònics de l’edifici. En principi tota la informació està en català  però pròximament es traduirà a altres llengües. http://www.santcugatdelraco.cat

A la web també s’hi pot veure un reportatge fotogràfic a través de Instagram, un reportatge periodístic: ”Passat-Present” , el joc virtual: “Troba la clau”,maquetes en 3D, la proposta d’una ruta per conèixer l’entorn, un conte  personal i dibuixat a mà per a nens petits i que s’està passant a Braille: “Sant Cugat i el drac”.    

Tenim interès en promocionar aquest projecte, fer-ne difusió i compartir-lo amb tots els interessats en conèixer les diferents aplicacions informàtiques, així com l’ús de les xarxes socials que  es poden treballar en benefici de “rejovenir” el nostre patrimoni.

DOCUMENTACIÓ

Projecte Sant Cugat del Racó
Presentació general del Projecte.

Tornar
Accés