Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Patrimoni i Escola
Imprimir ENVIAR
02/10/2017
Fil a l’agulla: Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa - DIA 1 - Vídeo

Adjunt podeu visualitzar el vídeo de la primera part de la 3a Jornada Patrimoni i Escola. Benvinguda a càrrec de: Jusèp Boya, director general del Patirmoni Cultural, Jaume Perearnau, director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Joana Ferrer, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament.  

La Màquina de Vapor. Entre el record i l'oblit.La importància de la memòria en educació. A càrrec de Joan-Carles Mèlich, professor de Filosofia de la UAB. Educación abierta: aprender sin muros. A càrrec de Carlos Magro, vicepresident de la Asociación Educación Abierta, especialista en innovació educativa, tecnologia educativa, canvi educatiu i estratègia i comunicació digital.

Calderes. L’experiència migratòria com a eina educativa. A càrrec d’Imma Boj, directora del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Onmaigüei. Criterios para el diseño de proyectos de educación patrimonial desde la reflexión personal. A càrrec de Pablo de Castro, professor d’Història i Art. Cofundador del col·lectiu de professors El Punto Rojo.