Cercador experiències 
WikiArts a Tarragona
Tots són estudiants de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració de l’EADT. Cristina Toro ha il·lustrat la recreació de l’estàtua colossal d’August Divinitzat que es devia ubicar al seu temple a Tàrraco.  Meritxell Guasch ha il·lustrat unes latrines privades, a partir de les restes arqueològiques trobades a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla. Dylan Calaf ha reconstruït l’aspecte d’un Caldarium (estància calefactada) també a partir de les restes trobades a la mateixa Vil·la Romana dels Munts. Per últim Guillem Duran ha recreat la imatge d’una cacera de cérvols en aquella època.

Totes les il·lustracions han estat realitzades sota la supervisió científica de diversos arqueòlegs especialistes, per tal d’ajustar al màxim els dibuixos a les dades conegudes a través de les excavacions, així com també a les hipòtesis elaborades pels especialistes.

El projecte neix de la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de Diputació a Tarragona, amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT.) i l’associació Amical Wikimedia. La iniciativa ha rebut el nom de WikiArts que s’integra dins del moviment ciutadà vinculat a Viquipèdia que vol generar continguts lliures de drets per a la xarxa, en especial vinculats a la cultura del nostre territori.
Comparteix
FITXA TECNICA
cf

21/08/2014

Museu

Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona
Visita el web

Valora l'activitat
MATEIX AUTOR
TORNAR
Accés