Cercador experiències 
Grup de treball MAC Girona

Els professors i professores de diferents instituts, escoles i camps d'aprenentatge de les comarques gironines han format un grup de treball que des de fa dos anys, el·labora propostes com la de Descobrint la Girona romana.

Amb la possibilitat d’escollir entre dos itineraris (segons la disponibilitat de cada centre), l'alumnat fa una recerca recorrent els carrers que havia ocupat la muralla romana al Barri Vell de Girona. L’objectiu és fer-se una idea global dels elements que conformaven la ciutat romana de Gerunda. La distribució espacial de la mateixa, l’ordenació del territori al seu entorn, les adaptacions a la topografia, etc.

Els espais localitzats poden ser explorats des dels dispositius mòbils (smartphones i tablets) a través de la geolocalització dels itineraris que hem fet a Google Maps, i també descarregant al dispositiu l'aplicació de realitat augmentada Wikitude. En cas de preferir fer el recorregut sense dispositius mòbils podeu descarregar-vos els dossiers en paper que contenen plànols, imatges i informacions bàsiques que trobareu a l'apartat Recursos Educatius.

Comparteix
FITXA TECNICA
eso

21/08/2014

Museu

GRUP DE TREBALL MAC-GIRONA
Visita el web

Valora l'activitat
MATEIX AUTOR
TORNAR
Accés