Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
Visita lliure al Museu Olímpic i de l'Esport
Visita lliure al museu
El Museu Olímpic ide l'Esport es planteja entre els seus objectius la difusió de l'olimpisme i dels valors positius que transmet la pràctica esportiva. El moviment olímpic s'expressa a partir de la realització d'activitats que vinculen esport, cultura i educació i la seva màxima expressió és la celebració dels Jocs Olímpics.
 
La visita lliure al museu és una proposta dirigida a grups organitzats de més de 10 persones amb ganes de visitar el Museu Olímpic.
 
Aquesta activitat es du a terme a les instal·lacions del Museu Olímpic i de l'Esport i es pot complementar amb:
 
- Prepara't: quadern de preguntes dirigit a escolars que els alumnes han d'anar responent, individualment o en grup, durant la seva visita. Cal sol·licitar-lo en el moment de fer la reserva. Gratuït. Els alumnes hauran de dur llapis o bolígraf. Disponible des de Cicle Inicial de Primària fins a Batxillerat.
 
- Visita guiada a les instal·lacions olímpiques: visita guiada a les graderies de l'Estadi Olímpic Lluís Companys i/o al Palau Sant Jordi. Cal sol·licitar-lo en el moment de fer la reserva. Aquesta activitat està subjecte a canvis per disponibilitat dels espais. Aquest complement té un cost afegit.
Competències presents

artística i cultural

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5 ci cm cs eso es2 ba cf uni alt
Durada

1h

Preu alumne

3 (grups a partir de 10 persones)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador