Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
NOVETAT
Simulador
Visita autoguiada amb iPad "Energia i Sostenibilitat"

El mNACTEC proposa aquesta visita temàtica a l'alumnat d'educació primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i públic adult.

La nova visita autoguiada amb iPad “Energia i sostenibilitat” presenta la particularitat de realitzar-se íntegrament en format digital, ja que tots els materials de treball estan disponibles a www.labonavida.cat El mNACTEC ha engegat projectes relacionats amb la sostenibilitat, el consum responsable i l’ús d’aquestes energies. Un d’aquests projectes és la Bona Vida. En aquest web proposem als centres d’ensenyament una visita autoguiada al mNACTEC que inclou una sèrie d’activitats i materials per treballar a l’aula abans i després de la seva realització. Els centres educatius que ho desitgin podran sol·licitar al mNACTEC un dispositiu iPad que els servirà d’autoguia durant l’estada al museu o poden portar un dispositiu propi. La visita autoguiada es divideix en dues etapes: primer es desenvolupa el recorregut autoguiat, durant el qual el professorat explica els objectes i els experiments als alumnes. Seguidament, els alumnes realitzen una activitat pel seu compte en grups de 5-7 estudiants.
Competències presents

tractament de la informació i competència digital

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal


Energia / Sostenibilitat
La visita planteja un recorregut transversal a cinc exposicions del mNACTEC: Enérgeia, Tot és Química, Gas i Petroli, El Transport i motos Montesa i La terrassa del Sol. Aquests cinc elements serviran per aprofundir i treballar amb exemples pràctics els cinc primers punts de La Bona Vida: Mulla’t, Crema’t, Menja, Mou-te i Adapta’t. Cadascuna de les cinc etapes s’estructura de la mateixa manera: 1) context; 2) descripció d’una peça del museu; 3) exemple pràctic amb un dels experiments presencials; 4) preguntes als estudiants sobre els conceptes treballats i, puntualment, 5) audiovisual. Per preparar la visita accediu a: https://itunes.apple.com/us/book/sostenibilitat-mnactec/id721742693?mt=11
Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs eso es2 ba cf alt
Durada

de 30 a 60 minuts

Preu alumne

2€ entrada al Museu

Preu grup

Gratuït

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador