Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
NOVETAT
Visita al Museu Molí de les Tres Eres
Si voleu conèixer de prop el funcionament d'un molí fariner hidràulic, la importància econòmica del cultiu de cereals a la vila i descobrir les restes arqueològiques del neolític i l'època romana a Cambrils, podreu fer-ho en aquesta visita a la seu principal del Museu d'Història de Cambrils i les seves exposicions permanents: 'Cambrils: els orígens' i "El Molí de les Tres Eres: testimoni viu del passat".
Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
L'exposició permanent d'arqueologia " Cambrils: els orígens"

El Molí de les Tres Eres avui presenta a la planta baixa l'exposició "Cambrils: els orígens", un recorregut històric que va des de la prehistòria fins a la baixa romanitat, a través dels objectes neolítics, ibèrics i romans que provenen dels diferents jaciments del municipi. 

L'exposició permanent sobre els molins: "El Molí de les Tres Eres: testimoni viu del passat"


La rehabilitació del molí va finalitzar l'any 2001 amb la inauguració, a la sala de moles, de l'exposició permanent "El Molí de les Tres Eres: testimoni viu del passat".
Després de restar més de 100 anys aturats, els dos molins de rodet horitzontal tornaven a moldre i a fer farina. El visitant pot contemplar totes les parts de l'edifici i la seva maquinària que, setmanalment, es posa en funcionament amb una visita guiada. Els sentits desvetllen sensacions noves que ens acosten a aquella societat preindustrial que depenia en gran manera de la farina i de l'aigua. Aquesta rehabilitació va ser possible gràcies al projecte europeu HIDRAULIC.


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p5 ci cm cs eso es2 ba cf
Durada

2 hores

Preu alumne

1€/persona

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador