Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Taller
Tocaràs el passat

El MHC proposa aquesta visita-taller a persones amb necessitats educatives especials. 

Aquesta activitat és un recorregut guiat per les sales del museu per veure com han canviat les coses i la forma de vida de les persones al llarg del temps.

Descobrirem com eren els objectes i la indumentària dels nostres avantpassats, quin tacte tenien, quina olor feien... per a conèixer la vida quotidiana d'altres temps.

Habilitats que desenvolupa: A partir de la dinàmica participativa que planteja l'activitat els alumnes aprendran a analitzar diferents habitatges, a observar els canvis i les continuïtats en el temps i a utilitzar l'empatia històrica com a eina d'aprenentatge. Acompanyat d'un carro ple d'objectes i indumentària, l'educador anirà proporcionant material i les claus necessàries per tal que els alumnes vagin adquirint els coneixements. D'aquesta manera, a cada una de les parades s'entregaran vestits i objectes de vida quotidiana. El que pretenem és que els alumnes toquin i observin com eren els elements del passat i empatitzin amb les diferents formes de vida al llarg de la història.

Competències presents

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu grup

81€ (màxim 25 alumnes)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador