Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
NOVETAT
Home arraulit, probablement begut, a les escales d'entrada d'un edifici del 49th Street a Bowery (Manhattan, Nova York). Al costat, una filera de vianants passeja pel carrer. Autor: Carles Fontserè (1960-1965). Arxiu Comarcal, fons Carles Fontserè, 572
The invisibles

El fons de Carles Fontserè, preservat a l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany, ha servit de base per a la creació d’una proposta docent, que es treballa en llengua anglesa, i que convida als alumnes a reflexionar sobre la pobresa en la nostra societat.

La proposta està destinada a educació primària, treballa les competències de llengua estrangera i de coneixement del medi.

El mestre Breo Tosar ha creat aquesta proposta anomenada “The invisibles” partint d’una potent fotografia, feta als anys 60, per Carles Fontserè a Nova York. A la imatge s’aprecia un indigent arraulit a terra mentre els vianants passegen pel seu costat.

La intenció educativa de Tosar queda palesa en la descripció de la proposta: “It is imperative to learn how to read any picture in a critical way, in order to educate critical citizens capable to disrupt the commonplace and make a difference in the world”.

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

social i ciutadana


DESCÀRREGA DE RECURSOS
Comparteix