Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Àsia. Un viatge pel món. Descobrim Àsia

Àsia és un dels continents més àmpliament representats en les col•leccions del museu. Coneixerem objectes dels indígenes de Filipines, les titelles d’Indonèsia, escultures vinculades a religions com l’Hinduisme i el Budisme de procedències que van des de l’Índia al Tibet, de Tailàndia i a Birmània, passant per Japó i Corea. Coneixerem diferents comunitats religioses, pararem atenció en els símbols i figures tant conegudes com Buda, parlarem de creences i dels seus objectes, fets amb materials i estils molt diversos, que formen part de religions amb milers d’anys d’antiguitat.

Aquesta visita es pot complementar amb el taller "Àsia. Teatre Wayang de titelles: llum i ombres" pels grups de primària. 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


Objectius d’aprenentatge de l’activitat


Conèixer la geografia del continent i les illes asiàtiques, així com la història, cultura i les diferents societats de l'entorn asiàtic i els seus canvis i continuïtats en el temps.

Explicar diferents aspectes bàsics de les diferents cultures asiàtiques: societat, vida quotidiana, costums funeraris, religió (cultes animistes, hinduisme, budisme...), mitologia i art.

Aprendre a explorar i percebre què volien transmetre els artesans que van crear alguns dels objectes exposats i quina era la seva funció.

Analitzar i comentar les característiques de les cultures asiàtiques.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs eso es2 ba fam
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

2,50 € per alumne/a extra

Preu grup

65 €

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador