Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Itineraris
NOVETAT
Carrer dels Valls
Plaça Nova
Casa natal de l'escriptor
Ruta Josep Pla a Palafrugell

La Ruta Josep Pla és un itinerari dissenyat per la Fundació per tal de donar a conèixer als lectors de l’obra de Pla, diversos indrets significativament planians de Palafrugell i el seu municipi. La Ruta té un recorregut marcat per les referències biogràfiques i literàries de l’escriptor.

En primer lloc visitareu la Fundació Josep Pla (carrer Nou, 51) on sereu informats dels objectius de l’entitat i del material que acull. A continuació veureu un audiovisual de presentació de l’escriptor i la seva trajectòria vital i literària.

Un cop acabada la visita a la Fundació es començarà la Ruta.

Primer de tot ens dirigirem cap al carrer Torres i Jonama, núm.56, on la família Pla va anar a viure l’any 1904; seguidament, passant pel carrer Estret –carrer que donà nom a la novel·la que Pla va publicar l’any 1951- anirem cap a Plaça Nova, antic olivar fora de muralles, on s’hi troba el Cercle Mercantil (antic casino de la classe benestant) que tancà l’any 1988 i el Centre Fraternal (centre obrer en ple funcionament).

La participació de l'alumnat és la lectura en veu alta dels diversos textos que formen part de la ruta.   


Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre


Adaptacions a cada grup i nivell

El Servei Educatiu de la Fundació Josep Pla treballa habitualment a partir d'una conversa a fons amb els docents que encarreguen l'activitat per tal de concretar la temàtica, el nivell i les necessitats específiques del grup.  Una vegada establerts els objectius, facilitem una tria de textos adaptats o altres recursos pedagògics per treballar prèviament o posteriorment a l'activitat escollida. 

 

Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs eso es2 ba cf uni alt fam
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

3,50€

Museu

FUNDACIÓ JOSEP PLA
T. 972 30 55 77

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador