Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Exemple de retrat cubista
Retrats i tècniques

L'activitat s'inicia amb una presentació de les figures de Palau Oller (pare) i Palau i Fabre (fill) i el context familiar. Es reflexiona sobre el concepte de col·lecció i es visita la sala Picasso, la part més important de la seva col·lecció. En el recorregut per la sala analitzarem els retrats que hi ha representats, des de l'expressió fins a la manera de pintar-los i l'evolució de l'artista.

Un cop analitzades les diferències plàstiques i tècniques dels retrats que va pintar Picasso, ens dirigim al taller. Utitlizem les tècniques o maneres de representar que hem vist a les sales per fer el retrat d'un company/a. Al final de l'activitat fem una posada en comú per analitzar resultats i entendre l'evolució plàstica de l'artista, per una banda, i per reflexionar sobre les diferents tècniques artistiques utilitzades, per altra banda.

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

social i ciutadana


Procediments

Descripció, hipòtesis sobre els estats d'ànim a partir de les expressions dels rostres. Identificació de semblances i diferències entre tipologies de retrats, observació de les tècniques artístiques, dificultats i resultats plàstics. Comprensió de l'evolució d'un artista a partir de les diferents maneres de pintar. Treball en equip i treball global per fer reflexió final, conclusions i avaluació de l'activitat i resultats per part dels participants.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs eso
Durada

2 hores

Preu grup

200€ IVA inclòs

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador