Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Quan les pedres parlen...El Peix Pedra

Ens aproparem al món dels fòssils de manera fàcil i divertida, entendrem com es forma un fòssils i que ens explica i descobrirem que el planeta Terra no ha estat sempre igual.

Aquesta activitat és una eina que teniu a disposició per tal d'integrar-la en els continguts que treballeu durant el curs. Des del museu us organitzem una visita a la carta per tal de poder gaudir d'una fantàstica excursió de tot el dia a Alcover o treballar continguts per projectes. Per això us proposem diferents activitats complementàries que podeu combinar amb l'activitat del Peix Pedra.

El taller s'estructura a partir d'un seguit d'activitats didàctiques de reflexió i percepció de la nostra coleeció amb l'objectiu final d'adquirir coneixements sobre la història de la vida a la terra i de l'evolució del planeta 

Competències presents

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


http://museualcover.com/la-visita/escoles/el-nostre-projecte/
EXPOSICIÓ relacionada
Les muntanyes de Prades ara fa 240 milions d'anys...
L’exposició Les muntanyes de Prades ara fa 240 milions d’anys. Els fòssils d’Alcover-Mont-ral interpreta el nostre valuós llegat paleontològic, una singular col·lecció d’exemplars fòssils únics al món pel que fa a la fauna marina del Triàsic.
DESCÀRREGA DE RECURSOS
Comparteix
FITXA TÈCNICA
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador