Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
Punt de trobada. Àrea d'Interpretació del mNACTEC
El mNACTEC proposa aquesta visita temàtica lliure per a l'alumnat de secundària, batxillerat i especialistes en museologia i patrimoni industrial.
 
Visita lliure a l'espai de trobada i de presentació d'activitats que poden utilitzar els professors per agrupar els alumnes i és una àrea de descans. La visita dóna a conèixer la transformació dels objectes tecnològics i industrials fins a esdevenir patrimonials, les actuacions de patrimoni industrial que ha portat a terme el mNACTEC, la creació del Museu i del Sistema Territorial del mNACTEC. En aquesta àrea lúdica i de descans, els alumnes podran fer un vol virtual per Catalunya i navegar amb el TryScience, un programa interactiu creat per IBM que pretén ajudar els estudiants a investigar, descobrir i experimentar amb la ciència, a través d’un web que disposa de càmeres en directe connectades amb museus de tot el món.
Competències presents

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
Àrea d'Interpretació. Apropar el patrimoni industrial
Exposició que explica les actuacions de patrimoni tecnològic i industrial i l’evolució històrica del Museu i del Sistema Territorial del mNACTEC. Actua com espai de descans per als visitants. En aquesta àrea d’interpretació lúdica es desenvolupen elements multimèdia: es pot fer un vol virtual pel territori català, manipular interactius, veure una recreació en 3D de la construcció del soterrani i tocar la maqueta de les voltes que s’ha realitzat per als disminuïts visuals. Forma part de l’exposició el TryScience, un quiosc informàtic interactiu que pretén estimular l’interès de la ciència als alumnes d’edats compreses entre els vuit i setze anys.
Comparteix
FITXA TÈCNICA
eso es2 ba alt
Durada

1 hora

Preu alumne

2 € entrada al Museu

Preu grup

Gratuït

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador