Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Preparats per tocar rock-and-roll

UNA EXPOSICIÓ QUE NO NOMÉS LA MIRES, SINÓ QUE L’ENTENS I TE LA FAS TEVA

Objectiu general: Apropar als infants a la música rock a partir de la seva transformació en una estrella del rock.

Descripció: Una proposta de visita pensada per als més petits de l’escola, que recorreran alguns dels espais de la col·lecció, observant, escoltant, identificant, descobrint i ballant a partir de l’observació de material disposat a la mostra. Després de la breu visita, es convidarà els alumnes a la creació d’un grup de música rock. Per a això caldrà: 

primer: confeccionar els nostres instruments, amb la utilització de material de rebuig i material fungible. Durant la confecció, l’educador explicarà els diferents tipus d’instruments i algunes de les seves característiques. 

* segon: elaborar la indumentària adequada com a grup de rock-and-roll. Cada alumne confeccionarà un complement per col·locar-se’l i crear la seva indumentària. 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
Exposició Homenatge a Jordi Tardà

El que ens proposem en aquesta exposició, a part de l'homenatge a un comunicador radiofònic fill de Mataró, com va ser en Jordi Tardà, és fer una trajectòria per la història del rock des dels seus orígens -en els anys 50- fins al dia d'avui, amb tots els objectes que en Jordi va anar recopilant al llarg de tota la seva vida vinculada al món del rock. ROCK escrit en lletres ben grans. Una trajectòria per tots aquells objectes del món de la música moderna que ens acostin a la "cultura del rock" perquè, tal com deia en Jordi, el rock també és cultura. (Antoni Carbó, comissari de la mostra)

Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

1,5 euros

Museu

ATENEU FUNDACIÓ ILURO
T. 93 790 84 74

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador