Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
Pitàgores: El rei dels triangles

Aquest taller proposa un joc amb el triangle com a protagonista. Treballarem la geometria construint figures utilitzant només el triangle i descobrirem que és la peça més important en geometria, ja que serveix de base per construir tota la resta de polígons. 

Després farem una interpretació visual del teorema de Pitàgores tot jugant amb diferents tipus de materials i construccions. Aquests ens serviran per comprovar que quan construïm, la forma triangular hi té una importància clau pel sosteniment d’estructures.

Per cada cicle treballarem cada concepte de manera més senzilla o elaborada. Per cicle superior podem abordar el teorema de Pitàgores sense problemes ja que treballen multiplicacions i càlculs d’àrees. Per cicle mitjà ho farem visualment sense entrar en números i podrem jugar amb aquest concepte a través del tangram.

 

Es pot combinar amb un altre taller de matemàtiques dels que oferim, si es fan dos tallers la durada és de 2 hores i poden venir dos grups classe alhora, depenent de l’edat els tallers són:

 

- Fes càlculs

- Miralls matemàtics

- Geometria en 2D i 3D

- L’estratègia ho és tot 

- Joc de lògica matemàtica

 

Preu a l’Espai Cultura: 60,00€ / grup

Preu a l’escola: 90,00€ / grup

 

Escoles Màxima Complexitat: 20% de descompte Escoles Pla Educatiu d’Entorn: 20% de descompte Escoles d’Educació Especial: 10% de descompte

Competències presents

matemàtica

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs
Durada

1h

Preu grup

60/90€

Museu

ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859
T. 93 725 95 22 (extensió 2)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador