Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
NOVETAT
No perdis passada…Recicla’t la samarreta!

Els teixits són productes d’ús quotidià i necessari però la seva fabricació és molt contaminant. Els alumnes aprenen quin són els impactes negatius d’aquesta indústria per al planeta i com podem fer-la més sostenible. Després comencen a ser consumidors més responsables a partir d’una pràctica de reutilització de teixits: amb la tècnica de teixir transformen samarretes velles en un nou objecte d’ús. 

Competències presents

artística i cultural

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


Retalls d'ahir i d'avui

Aquesta és una mostra, organitzada en quatre parts (D’arreu del món / Modernisme/Moda/Tecnologia i creativitat) ofereix un tast de la riquesa que conserva el CDMT: d’una banda, el “fons antic” provinent de la suma de diverses col·leccions particulars,i, de l’altra, el patrimoni reunit durant els darrers vint anys amb elements representatius de la història industrial catalana, amb especial interès en el Modernisme. Com a colofó, unes pinzellades de la producció actual, amb mostres cedides per diverses empreses punteres en creació de teixits d’alt valor afegit que permeten comprovar de primera mà que la indústria tèxtil no ha parat mai de reinventar-se.

 

– Obert al públic gratuïtament tots els dimarts i els dijous de 10 a 14h i de 16 a 19h. I els divendres i diumenges de 10 a 14h. (excepte agost i festivitats).
– Demaneu més informació a: auladidactica@cdmt.cat o al 937 315 202
Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs
Durada

2 hores

Preu alumne

4,5€

Preu grup

112,50€

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador