Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Mil i un objectes. Descobrint les històries amagades en les andròmines

Un mateix objecte amb una mateixa utilitat pot haver canviat amb el temps o pot ser diferent segons la cultura que l'ha produït. Ho podreu comprovar en una visita i un taller de creació on aprendreu fent els vostres propis descobriments. Aquí podreu manipular, classificar i comparar un seguit d'objectes i, aprendreu a interpretar i crear a partir del "llenguatge" de les andròmines. 

Visita amb activitat d'aprenentatge per descobriment: la manipulació i classificació dels objectes quotidians que s'utilitzen o s'han utilitzat serà la clau per descobrir com són, com es fan servir i quina informació aporten sobre les formes de vida quotidianes d'altres temps i d'altres cultures.

Taller creatiu: els infants s'inspiraran en les col·leccions del museu per crear un objecte original per a un museu imaginari, treballant amb volums i decoracions.

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

matemàtica

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


Objectius

L’alumnat treballarà, a través de la percepció i la manipulació dels objectes de la col•lecció i la creació lliure d’objectes, els següents aspectes:
•    Descubrirà sensorialment les característiques dels objectes.
•    Reflexionarà sobre les característiques funcionals i culturals dels objectes.
•    Elaborarà objectes per a un museu imaginari.
•    Descubrirà com a través dels objectes es pot aprendre sobre les diferències i semblances entre les comunitats humanes.

Comparteix