Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Exemple de titelles
Maya i els titelles

Els grups visitaran la col·lecció Picassiana de la Fundació Palau a través dels ulls de Maya Picasso, la segona filla de l'artista malagueny. Abans de la visita, Maya Picasso es dirigeix al grup a través d'una carta, una fotografia i, pels més petits, una cançó per tal que cada escola pugui fer un treball previ de familiarització.

Un cop a l'exposició, els grups trobaran les pintures que el pare de Maya, Pablo Picasso, va fer d'alguns personatges. Els observarem en detall per descobrir què expressen i reflexionarem sobre les emocions pròpies i les alienes. Abans d'anar al taller coneixerem la joguina preferida de la Maya, el teatrí i els sis personatges dissenyats pel seu pare. 

Finalment proposem crear més personatges pel teatrí en el taller, tot elaborant titelles que expressin diferents emocions.

Competències presents

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


Procediments

Descripció, observació, reflexió sobre els estats d'ànim i les emocions pròpies i alienes. Anàlisi plàstic de la representació de cada emoció, treball motriu: com canvia el rostre en funció de l'estat d'ànim que tenim. Anàlisi de les pròpies expressions i vincles amb la pròpia experiència.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5 ci
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu grup

120€ IVA inclòs

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador