Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Let’s Rock!

UNA EXPOSICIÓ QUE NO NOMÉS LA MIRES, SINÓ QUE L’ENTENS I TE LA FAS TEVA

Objectiu general: Apropar els joves a la complexitat que suposa  la creació d’un grup de rock, atenent a tots els seus components: membres, instruments, comunicació, assajos, etc.  

 Descripció: Es proposa un recorregut no lineal pels espais al voltant del tema del rock que ens permetran conèixer i aproximar-nos als processos que fan possible l’ecosistema musical. A partir d’aquí, com a gruix de l’activitat, el gran grup es dividirà en petits grups de 3-4 alumnes. Els grups hauran de dur a terme diferents tasques com: tenir una maqueta de disc – Single, fer la portada: disseny més nom del grup – Títol de la cançó  Disc  – dibuixat , Contra portada. Per finalment presentar el seu grup als seus companys i fer una mini actuació.  

 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
Exposició Homenatge a Jordi Tardà

El que ens proposem en aquesta exposició, a part de l'homenatge a un comunicador radiofònic fill de Mataró, com va ser en Jordi Tardà, és fer una trajectòria per la història del rock des dels seus orígens -en els anys 50- fins al dia d'avui, amb tots els objectes que en Jordi va anar recopilant al llarg de tota la seva vida vinculada al món del rock. ROCK escrit en lletres ben grans. Una trajectòria per tots aquells objectes del món de la música moderna que ens acostin a la "cultura del rock" perquè, tal com deia en Jordi, el rock també és cultura. (Antoni Carbó, comissari de la mostra)

Comparteix
FITXA TÈCNICA
cs eso
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

1,5 euros

Museu

ATENEU FUNDACIÓ ILURO
T. 93 790 84 74

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador