Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Un passeig per les pedres
Les pedres també parlen

Empúries proposa aquesta visita guiada a l'alumnat d'educació secundària i batxillerat.  

Aquesta visita proposa un recorregut didàctic pel jaciment i els seus principals espais, per a que els alumnes descobreixin els principals trets de les civilitzacions grega i romana i la història d'aquest indret únic del nostre patrimoni.

Habilitats que desenvolupa: identificar les principals etapes de la història de la humanitat; conèixer els trets més importants de les civilitzacions grega i romana; identificar les formes de vida a Catalunya abans i després de la romanització; desvetllar l'interès pel coneixement de la nostra història; valorar i respectar costums i formes de vida, entenet-los com a herència d'antigues civilitzacions; aprendre a valorar i respectar el patrimoni pel seu valor cultural i com a font de coneixement, i actuar a favor de la seva protecció. 

Competències presents

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


Una comarca de museu. Itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus. Un recurs pel professorat per tal de facilitar-los la seva tasca educativa, apropant a través d’una selecció i seqüenciació les activitats educatives de 8 museus que es troben a la comarca en funció del currículum escolar i la nova mirada competencial. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Alt Empordà a fons. Les escoles i els instituts de l’Alt Empordà poden acollir-se a aquest programa del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, pel qual tenen gratuït el monitoratge de dos grups per centre durant el curs escolar. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Indika. Les escoles i els instituts de les comarques gironines poden acollir-se a aquest programa de la Diputació de Girona, del qual tenen al voltant del 85 % de l’activitat subvencionada.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
eso es2 ba
Durada

1 hora i 45 minuts

Preu alumne

3,60€ per alumne/a (grups superiors a 20 alumnes)

Preu grup

72€ (grups de 20 alumnes o menys)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador