Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Aprenem matemàtiques d'una forma diferent
Què interessant!
Exposició
Les matemàtiques i la vida

El mNACTEC proposa aquesta visita guiada a l'alumnat d'educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Exposició que mostra la presència de les matemàtiques a la nostra realitat quotidiana. Els nens i les nenes aprendran a reconèixer les aplicacions de les matemàtiques en diferents àmbits: a casa, al carrer, a la natura, a la música, als jocs...

Mirarem el món amb ulls matemàtics, des de les rajoles del carrer fins al supermercat, tot passant per codificacions de missatges secrets! S'ha incorporat nous jocs matemàtics durant el recorregut. L'exposició romandrà oberta fins setembre de 2013.

Competències presents

matemàtica

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


EXPOSICIÓ relacionada
Les matemàtiques i la vida
L'exposició "Les matemàtiques i la vida” convida a descobrir les matemàtiques que hi ha en el dia a dia de la nostra vida, més enllà de les fórmules fredes i allunyades de la realitat. La mostra presenta el lligam entre les matemàtiques i la vida quotidiana d’una manera atractiva i divertida, més enllà de la disciplina que s’ensenya a l’escola. L’exposició proposa un recorregut interactiu pel dia a dia de qualsevol persona: per l’art, la música, la salut, el joc, el carrer, la societat i, fins i tot, la natura. Així, el visitant es trobarà amb un caixer automàtic, les rajoles del carrer, quadres coneguts en el món de l’art i jocs de taula, amb els quals podrà fer-se una idea de com aquesta ciència n’és d’important; podrà fer-se preguntes i cercar les respostes. Organitzen: UPC i mNACTEC. Idea: Fundació Caixa Manresa i desenvolupada pel Departament de Matemàtica Aplicada III de la UPC.
Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs eso es2 ba cf
Durada

1 hora

Preu alumne

2 € per alumne

Preu grup

42 € per grup

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador