Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Les llavors del senyor del castell
Visita i racons del món medieval
Descobriu el conte Les llavors del senyor del Castell, que ens guiarà per la vida d’un poble medieval. Tot seguit, farem un taller de racons en què els més petits podran experimentar els diferents oficis de l’edat mitjana. 
 
Objectius
* Desenvolupar la significació i la funció simbòlica: A través del conte introduirem els més petits en la noció de passat i de societat medieval, unes realitats absents que mirarem amb la imaginació.  
* Experimentació lliure i guiada de la curiositat i la iniciativa: Descobrir i interpretar els diferents oficis medievals a través de materials i objectes que poden explorar sensorialment i amb els quals poden experimentar la seva transformació i construir significats al seu voltant.
* Desenvolupament de les capacitats motrius, de percepció i creatives: A través de la manipulació d’objectes treballarem la coordinació mà, ull i boca i desenvoluparem la creativitat fent manualitats.
 
Què farem?
Visitarem el Centre d’Interpretació dels Castells del Sió, on introduirem la noció d’història i de passat llunyà a través del conte. Farem un breu retrat de la societat medieval i els seus oficis. Posteriorment, anirem a l’espai educatiu del Castell, on farem un taller de racons en què els nens podran anar passant per diferents espais ambientats segons els oficis i els estrats socials de l’edat mitjana: pagesos, artesans, cavallers, monjos i senyors. En cada espai podran experimentar amb materials, jugar i fer una petita manualitat.
Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5
Durada

2 hores

Preu alumne

3 euros

Preu grup

60 euros (menys de 20 alumnes)

Museu

CASTELL DE CONCABELLA
T. 973 531 300

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador