Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
L'energia solar (II)
El mNACTEC proposa aquesta visita temàtica per a l'alumnat d'ESO, batxillerat, cicles formatius, universitaris i educació en el lleure. 
 
Visita temàtica a la Façana Fotovoltaica que es combina amb un recorregut per l'àmbit de l'exposició L'Energia al Planeta, de l'exposició permanent Enérgeia. Els alumnes i estudiants podran conèixer les diferents transformacions de l'energia, així com l'energia que ens arriba del Sol.
Competències presents

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


EXPOSICIÓ relacionada
Façana Fotovoltaica i energia solar
La Façana Fotovoltaica del mNACTEC, situada a l’aire lliure, està constituïda per un sistema innovador que converteix l'energia de la radiació solar en energia elèctrica gràcies a l'efecte fotovoltaic. L'electricitat produïda, que és renovable i no comporta cap mena de contaminació, es posa a disposició dels usuaris mitjançant una connexió a la xarxa elèctrica. La innovació es troba en la utilització de cèl·lules fotovoltaiques de colors. Instal·lada a la façana exterior s’integra al paisatge urbà i obre un món de possibilitats per a l'arquitectura urbana i per a la implantació de noves tecnologies energètiques.
Comparteix
FITXA TÈCNICA
eso es2 ba cf uni alt
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

2 €

Preu grup

63 €

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador