Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita teatralitzada
La Polsina viatja pel temps

El MHC proposa aquesta visita teatralitzada a l'alumnat d'educació infantil i primària i al públic familiar. 

La Polsina és una volva de pols amb molta història que ens explicarà com han anat canviant les coses al llarg del temps i també ens ajudarà a conèixer els seus antics amics.

En la seva narració ens explicarà com aconsegueix parlar amb les persones, com coneix a la Fada Coloraina i la Fada Equivocada, i com és protagonista de la fantàstica història d'amor entre una princesa i un cavaller medieval amb final feliç. 

Habilitats que desenvolupa: Per tal d'establir aquest primer contacte amb el passat, els principals aspectes que es treballaran seran l'aproximació a diferents unitats temporals: hora, dia, setmana, mes i any i el coneixement d'alguns aspectes històrics (la prehistòria, els grecs, els romans i l'època medieval). Al mateix temps, es desenvoluparan continguts vinculats a la narració oral: vocabulari nou, expressions exclamatives, interrogatives i enunciatives. A partir de la dinàmica participativa que planteja l'activitat els alumnes aprendran a distingir diferents mitjans de transport, a reproduir gestos i sons onomatopeics i a utilitzar la imaginació com a eina d'aprenentatge. 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p4 p5 ci alt
Durada

1 hora

Preu grup

97€ (màxim 25 alumnes)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador