Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita teatralitzada
La Polsina et vol conèixer
La Polsina et vol conèixer

El MHC proposa aquesta visita teatralitzada a l'alumnat d'educació infantil. 

La Polsina és una volva de pols amb molta història i, amb els nens i les nenes veuran com han anat canviant les coses al llarg del temps, alhora que coneixeran la seva família i l'hauran d'ajudar a trobar al seu amic Forquilla.

Al llarg d'aquesta passejada la Polsina portarà la seva cadira màgica amb rodes, d'on traurà andròmines increïbles i fantàstiques.

Habilitats que desenvolupa: A partir de la dinàmica participativa que planteja l'activitat els alumnes aniran coneixent objectes de vida quotidiana, mitjans de comunicació i transport. a reproduir gestos i sons onomatopeics i a utilitzar la imaginació com a eina d'aprenentatge. Aquesta activitat fa un recorregut per les sales dedicades a la historia contemporània del passat segle XX, amb l'objectiu d'apropar el museu i possibilitar un primer contacte amb el passat als més menuts. Els principals aspectes que es treballaran seran l'aproximació a diferents unitats temporals: hora, dia, setmana, mes i any. Paral·lelament desenvoluparem aquells continguts vinculats a la narració oral: vocabulari nou, expressions exclamatives, interrogatives i enunciatives. 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3
Durada

1 hora

Preu grup

97€ (màxim 25 alumnes)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador