Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Estudiant mapes
Invents de la història
El mNACTEC proposa aquesta visita guiada per a l'alumnat d'educació primària. 
 
Visita guiada a l’exposició Homo Faber en la que es realitza un recorregut per la història de l'home que fabrica, des de la prehistòria fins a la industrialització, per identificar els moments clau de la història pel que fa als invents i avenços tecnològics més rellevants així com la seva implicació social.La visita guiada s'ampliarà explicant alguns dels invents més rellevants.
Competències presents

aprendre a aprendre

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
Homo Faber

L’exposició mostra l’evolució de la ciència i de la tècnica, des de la primera gran revolució tecnològica de la humanitat, la revolució neolítica, fins als inicis de la industrialització, emfatitzant especialment el context català, passant pels romans, l’edat mitjana, la revolució científica i el segle de les llums. Aquesta mostra està ubicada a la planta -1 del mNACTEC i ocupa aproximadament uns 350 m2. Pretén donar una visió introductòria de la història de la ciència i de la tècnica, per després continuar la visita cap els espais originaris energètics de la fàbrica Aymerich, Amat i Jover.

NOTA: L’aforament de la visita a l’exposició Homo Faber és limitat i es reserva exclusivament als grups concertats. Per assegurar la qualitat de la visita es considera que els grups sense monitor hi podran accedir solament quan no hi hagi cap grup concertat dins l’exposició.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs
Durada

1 hora

Preu alumne

2 € / Gratuït per el Cicle Inicial de Primària

Preu grup

42 €

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador