Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Recorregut pel museu
Habitatge i vida quotidiana al llarg del temps

El MHC proposa aquesta visita-taller a l'alumnat d'educació primària.

La tova, l'impluvium, la cota de malla, la llàntia, els merlets, la cuina econòmica. Quantes paraules estranyes! I és que la vida quotidiana de les persones i els seus habitatges s'han transformat molt al llarg del temps i ens han deixat objectes i materials ben curiosos.

Tot visitant el museu descobrirem què volen dir aquestes paraules i veurem com han canviat les nostres maneres de vestir. Esteu preparats per viatjar a la vida quotidiana dels temps passats?

Habilitats que desenvolupa: A partir de la dinàmica participativa que planteja l'activitat els alumnes aprendran a analitzar diferents habitatges, a observar els canvis i les continuïtats en el temps i a utilitzar l'empatia històrica com a eina d'aprenentatge. Els principals temes de treball són la prehistòria i les cases del bronze, el món antic i les domus romanes, el món medieval amb cabanes, castells i cases d'artesans, l'edat moderna amb les masies, el segle XX amb l'evolució de les cuines i el segle XXI amb els últims canvis en la vida quotidiana.

Competències presents

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu grup

81€ (màxim 25 alumnes)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT
MATERIAL DIDÀCTIC

Identificador