Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
Fenòmens a la carta
Fenòmens a la carta
Us imagineu un pastís, un pa de pessic o un púding sense ou? Us proposem viatjar al món de la cuina científica a través del treball
que ha fet la Fundació Alícia creant receptaris per a col·lectius amb al·lèrgies i intoleràncies o algun tipus de problemàtica alimentària. Descobrirem recursos com els gelificants, en coneixerem el funcionament i posarem en pràctica les seves propietats elaborant diversos plats saborosos i aptes per a tothom.
Competències presents

autonomia i iniciativa personal


Comparteix
FITXA TÈCNICA
es2 ba cf
Durada

1h 30m

Preu alumne

10,50€

Museu

Món St Benet
T. 938759401

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador